Erhvervsrengøring i hovedstadsområdet

Mangler du en kompetent partner til erhvervsrengøring? Nordic Clean A/S har udført rengøring i kontorer, butikker, klinikker og andre erhvervslokaler siden 2005. Lige siden vi startede vores rengøringsfirma, har vi gjort us umage for at sikre, at kunderne altid kan regne med en høj kvalitet af vores rengøring, og at vi altid holder hvad vi lover. Dette princip har gjort, at vi kan bryste os af at have nuværende kunder som har været med os helt fra starten af.

Vi gør rigtig meget ud af at love en høj kvalitet. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt, at kvaliteten er i orden?

Jo, generelt er det bare langt mere tilfredsstillende at møde ind til en arbejdsdag i rene lokaler. Men derudover giver en høj rengøringsstandard simpelthen bedre indeklima og sundere arbejdsmiljø. Det giver gladere medarbejdere og højere produktivitet.

Vores rengøringsassistenter bliver løbende opkvalificeret i sit fag – på den måde sikrer vi, at kvaliteten af vores erhvervsrengøring altid er i top. Derudover har mange af vores medarbejdere erfaring med klinisk rengøring, hvilket kræver ekstra grundighed.

Med Nordic Clean A/S som leverandør af rengøring til dit erhverv, kan du være sikker på at vi overholder vores aftaler og at vi er fleksible. Et samarbejde med os er altid trygt, ukompliceret og produktivt.

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed? Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig snarest med et godt tilbud – helt uforpligtende.

Dine medarbejdere vil blive glade for dit valg!

Kontakt os