Rengøring i sundhedssektoren

En høj rengøringsstandard i jeres klinik signalerer grundighed til jeres kunder/patienter, men er samtidig med til at skabe et bedre arbejdsklima for jeres medarbejdere.

Siden 2005 har Nordic Clean specialiseret sig i at gøre rent i sundhedssektoren. Vores kundekartotek tæller således over 20 klinikker, lægehuse, privathospitaler, tandlæger, fysioterapeuter m.m. Mange af dem har været vores faste kunder i adskillige år.

Vi ved om nogen, at der gælder nogle ekstraordinært skrappe krav til rengøringen i forskellige typer klinikker. Vores mangeårige erfaring og løbende opkvalificering gør os i stand til at identificere særlige rengøringsbehov i lige netop jeres lokaler.

Vores rengøring kendetegnes af at være af meget høj kvalitet, og lever fuldt op til standarderne defineret i de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR). Det er jeres garanti for vores kompetencer inden for klinisk rengøring, og jeres sikkerhed for, at jeres klinik altid opfylder akkrediteringskravene.

Mangler jeres klinik eller lægepraksis en kompetent rengøringspartner? Kontakt os så vi kan skræddersy en løsning, som passer til lige netop jeres behov.


Sundhed og renhed skal følges ad

Nordic Clean har gennem 15 år specialiseret sig i at hjælpe sundhedssektoren med at holde en høj rengøringsstandard i henhold til alle relevante anbefalinger og lovkrav. Til gavn for både patienter og sundhedsvæsenets medarbejdere.

Se artiklen “Sundhed og renhed skal følges ad”
fra magasinet Fremtiden Sundhedssektor her

 


Kontakt os