Profil

Rengøring når det er bedst!

Rengøringsfirmaet Nordic Clean blev grundlagt af Irina Rasmussen i 2005. Helt fra starten var ambitionen at levere rengørings- og renholdelsesydelser af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Og noget kunne tyde på, at missionen er lykkedes – i dag beskæftiger vi omkring 20 medarbejdere, og vores kundeportefølje har aldrig været større. I en branche som rengøring, hvor mange tit skifter leverandører, formår vi at holde kundetilfredsheden i top. Adskillige af vores kunder har således været hos os i mange år, og nogle sågar helt siden vi startede.

Vi nøjes ikke med godt, vi vil være bedst!

Kvaliteten af vores arbejde har altid været i højsædet, hvilket også er grunden til at vi gør så meget ud af at fortælle om det. Det forpligter selvfølgelig, men vores mangeårige erfaring har givet os nogle særlige redskaber til at sikre, at kunderne får den bedste mulige service, og at vi altid holder hvad vi lover.

Man kan derfor godt sige, at vores ambition ikke handler om at være billigst, men om at være bedst. Så gør det vel heller ikke noget, at vi altid er klar til at give dig et godt tilbud.

Det gode samarbejde

Hemmeligheden bag vores kundeloyalitet handler dog ikke alene om kvaliteten af vores arbejde. Det handler i lige så høj grad om fleksibilitet. Som kunde hos Nordic Clean kan du forvente, at vi altid tilpasser vores ydelser til din forretning. Er der brug for en omgang ekstrarengøring i klinikken inden akkreditering? Eller skal domicilet rengøres efter årets medarbejderfest? Vi er der for dig, uanset hvilke løbende rengøringsudfordringer der måtte opstå.

Få et tilbud fra os

Er du interesseret i at få et godt tilbud på dine rengøringsopgaver? Brug formularen nedenfor til at kontakte os. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os