Ydelser

Nordic Clean A/S tilbyder en bred vifte af rengørings- og renholdelsesydelser til erhverv. Her kan du se en oversigt over de områder, som vi har særlig erfaring med:

Sundhedssektoren

Vi tilbyder rengøring til lægehuse, tandlægeklinikker, privathospitaler, kiropraktorer, fysioterapeuter m.m. Rengøring i sundhedssektoren har været vores speciale siden 2005, så vi har en del erfaring med at levere en høj kvalitetsstandard – i operationsstuen såvel som i venterummet. Læs meget mere om hvad vi kan tilbyde jeres klinik ved at klikke her.

Ejendomsservice

Nordic Clean A/S tilbyder rengøring og andre serviceydelser til ejendomsselskaber, kommuner, boligafdelinger m.m. Vores fleksible løsninger tilpasses altid vores kunders individuelle behov og ønsker. Uanset om der skal foretages ugentlig trappevask eller en grundig hovedrengøring, så er vi altid klar til at hjælpe. Læs mere her.

Erhvervsrengøring

Har din virksomhed brug for en professionel rengøringspartner til at håndtere renholdelsen af jeres kontorlokaler? Vi gør vores ypperste for at levere den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og vi sætter en ære i at have et ukompliceret og langt samarbejde med vores kunder. Vil du høre nærmere om vores ydelser, eller vil du have et tilbud? Kontakt os ved at klikke her.

Slutrengøring efter håndværkere

Når håndværkere har været forbi, er det som regel en glædelig begivenhed. Desværre bliver glæden ved besøget ofte kortfattet når man bliver mødt med støv og fodaftryk i hele huset. Fortvivl ej: vi er eksperter i slutrengøring efter håndværkere. Derfor benytter flere kommuner og boligselskaber Nordic Clean som leverandør af håndværkerrengøring. Kontakt os for et tilbud.

Tømning

Hvis du står med en lejlighed eller et hus, som skal tømmes, kan du trygt kontakte os. Nordic Clean tilbyder prisvenlig tømning af dødsboer, loftrum, kælderrum m.m.  Vi tømmer lejemålet for effekter og sørger for en forsvarlig og miljøvenlig bortskaffelse af disse. Uanset om det bare er nogle småting, der skal køres bort, eller om der er tale om et komfur eller et køleskab.